Abonnementsløsning hos Zibrasport

Fremover er det muligt at få endnu mere ud af Zibrasport. Med et Premium Abonnement får du bl.a. fri adgang til langt de fleste Pay Per View Events, adgang til at gense konkurrencerne senest to timer efter de er sluttet, direkte via din profil og muligheden for at købe klip til halv pris. Abonnementet koster bare 39,- kr. om måneden, og der er en 30 dages opsigelsesperiode.

Som Premium Abonnent har du selvfølgelig også fortsat adgang til vores videoarkiv med interviews, indslag og konkurrencer samt podcasts og artikler (sidstnævnte kommer snarest).

Du kan også vælge at fortsætte med en gratis bruger som i dag (Basic Abonnement), hvor du fortsat kan købe adgang til enkeltstående Pay Per View Events, få adgang til at se eventsene en uge efter afvikling, købe videoklip og gå på opdagelse i arkivet.

Du kan se mere om vores abonnements-løsning på din brugerprofil.

Genveje

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder og konkurrencer med mere.

Zibrasport ApS - Erik Husfeldts Vej 7 - DK-2630 Taastrup - CVR: 32551440

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs mere.