Sportsklubber og forbund - bliv partner

Zibrasport har en sportsplatform – med fokus på live streaming og Video On Demand (i arkivet). Indholdet produceres af sportsklubber og forbundene selv og via vores eget produktionshold. Dermed opbygger vi sammen et fællesskab, der samler bredden i jeres sportsgren ét samlet sted.

Vi stræber efter at alle sportsgrene skal nå ud til Danmarks brede befolkning og i udlandet. Vi er derfor interesserede i at indgå partnerskab med sportsklubber og foreninger.

Vores interesse for sport sætter fokus på ambitioner, sjovt fællesskab og et sundere samfund. Vi ønsker at alle skal have muligheden for at kunne følge den sportsgren de brænder for, og samtidig have muligheden for at udvikle sig ved at følge andre atleter på forskellige niveauer. Vi ønsker desuden at give atleternes familier og venner muligheden for at kunne følge udviklingen og resultaterne på sidelinjen, nemt og belejligt.

Derfor hører vi gerne fra din sportsklub eller forbund, så vi kan hjælpe jer med at komme på zibrasport.dk. Kontakt os på: blivpartner@zibrasport.dk

Zibrasport giver mulighed for køb af arkiv-klip. Skriv en mail til support@zibrasport.dk og hør nærmere og hør nærmere.

Genveje

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder og konkurrencer med mere.

Zibrasport ApS - Erik Husfeldts Vej 7 - DK-2630 Taastrup - CVR: 32551440

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs mere.