Bliv partner

Zibrasport Equest er Danmarks online ridesportsunivers hvor alle, der elsker heste og ridesport kan få faglig viden, komme tæt på stjernerne og ikke mindst se og læse masser om ridning. Som partner kan du blive en del af Zibrasport Equest og komme tæt på vores medlemmer på mange forskellige måder.

  • Streaminger: Vi streamer stævner, clinics, auktioner m.m. i samarbejde med Dansk Ride Forbund, avlsorganisationer og private aktører. I skal være velkomne til at kontakte os for at høre om mulighederne for at streame fra netop jeres event.
  • Annoncering: Vi giver flere muligheder for kommercielle samarbejder – det kan være decideret annoncering på platformen, streaminger/videoinhold eller i vores nyhedsbreve, eller muligheder for at blive presenting partner eller branded content. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for netop jeres forretning.

Kontakt os på marketing@zibrasport.dk og hør mere om partnermuligheder.

Genveje

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder og konkurrencer med mere.

Zibrasport ApS - Erik Husfeldts Vej 7 - DK-2630 Taastrup - CVR: 32551440

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs mere.