Hvem er Zibrasport

Dit online sports community

Zibrasport er din adgang til alt det bedste fra din yndlingssportsgren. Vi tilbyder et online community af blogs, podcasts, dokumentarer, interviews, fora og meget mere – alt sammen med det formål at give dig et helstøbt sportsunivers.

Alt det bedste fra din sportsgren

Vores fornemmeste opgave er at fremme bredden i sporten igennem alsidig dækning af dansk idræt, ved at formidle til alle sportsentusiaster – og deres venner og familie. Vi samarbejder med forbund, klubber og eventarrangører for at sikre mest mulig sport til dig. Vi sigter hele tiden efter at gøre det hurtigt og simpelt at se dit favorithold, din ven eller veninde eller dit barnebarn til et aktuelt stævne eller at se eller gense tidligere præstationer i vores store arkiv.

Fremtiden

Når vi kigger i spåkuglen, står det klart at vi skal vise endnu flere sportsgrene og at vi skal ud til endnu flere – forhåbentligt også i udlandet. I dag viser vi årligt over 300 events i både Danmark og Sverige.

I fremtiden ønsker vi også at inspirere til at du får endnu flere spændende sportsoplevelser. Vi vil gøre det ved at formidle reglerne i de forskellige sportsgrene, give dig mulighed for at komme tættere på atleterne igennem interviews, take-overs på sociale medier, podcasts mv. og ved at lade dig stille spørgsmål til atleterne og meget mere.

Vores passion er at formidle din sport i høj kvalitet, som følges op med alt det bedste indhold.

Genveje

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder og konkurrencer med mere.

Zibrasport ApS - Erik Husfeldts Vej 7 - DK-2630 Taastrup - CVR: 32551440

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs mere.