Skip to main content

Ny serie med Jessica Toelstang: Opvarmning af springhesten

(Ny video) Til daglig er hun en del af Firkløverets Springakademi, succesfuld rytter og aktiv på konkurrencebanen. 24-årige Jessica Toelstang giver i vores nye serie et indblik i den måde, hun træner sine springheste. Hestens velbefindende er det vigtigste for rytteren, der har deltaget i EM hele ni gange. “Generelt giver jeg dem ikke så meget opvarmning, inden vi skal springe, for det er hårdt nok for dem at springe. Alle de fine små detaljer er dem, man gemmer til det daglige arbejde.”
| admin

Se indslaget: DRESSUR PÅ SPRINGHESTEN

Jessica Toelstang er kun 24 år, men hendes cv afslører, at hun har mere rutine end de fleste ældre ryttere. EM, DM og NM har hun allerede deltaget i, men den unge rytter har stadig mange ambitioner og drømme for fremtiden.

I vores serie giver hun tips til din springtræning. I første afsnit viser Jessica, hvordan hun opvarmer sine heste, før de skal præstere på springbanen. 

– Nu er hende her ikke så rutineret en hest, så jeg bruger ikke så meget tid her inden springningen. Jeg vil gerne have hun kan bruge al sin energi på at springe og ikke bliver lidt flad inden. Så får hun lige en lille skridtpause og så går vi ellers i gang med at springe.

Se en teaser: